beckers bester


beckers bester – pur ╚Öi simplu delicios! 100% natural, 100% gust, 100% bucurie!

beckers bester este o afacere de familie fondat─â ├«n 1932 de c─âtre Bertha Becker ├«n N├Ârten-Hardenberg Germania.


11

Afacerea beckers bester începută acum peste 80 de ani se află la a patra generaţie sub conducerea familiei Beckers și continuă să surprindă prin produsele premium, inovatoare pe care le oferă consumatorilor. Totodată prin introducerea de noi sortimente de sucuri naturale în diferite combinaţii de fructe și ambalaje și prin grija permanentă pe care o au pentru a păstra întotdeauna cea mai bună calitate, satisfac cele mai înalte exigenţe.
beckers bester investește în tehnologie de ultimă generaţie în mod constant și în modernizarea unitaţii de producţie pentru a putea oferi produse naturale clienţilor, ce pun accent pe un stil de viaţă sănătos.

beckers bester este lider de piaţă în Germania pe segmentul sucurilor de mere 100% naturale

Sucurile beckers bester sunt produse de top, care se diferenţiază de toate produsele concurente.
Pe piaţa din România beckers bester este singurul brand care oferă o gama sortimentală largă de sucuri presate direct!
Sucurile beckers bester presate direct ambalate la 1L tetraprisma garantează calitatea premium, sunt 100% naturale, fiind obţinute prin presarea directă a fructelor și nu din concentrat de suc de fructe.
beckers bester a lansat ca o inova┼úie pe pia┼ú─â gama Switter – sucuri de fructe presate direct cu dioxid de carbon, ├«ntr-o doz─â cu un design inedit. Switter a fost desemnat cel mai trendy produs ├«n categoria b─âuturilor nealcoolice la t├órgul gastronomic de la K├Âln Germania din 2014. Dozele Switter 0.25L sunt acum prezente ╚Öi pe pia┼úa din Rom├ónia.

Brandul beckers bester este prezent pe piaţa din România prin firma noastră, Neumann Key Account Management înca din anul 2007.
Diferitele sortimente de suc beckers bester se g─âsesc ├«n marile re┼úele comerciale, ca de exemplu: Auchan, Carrefour, Cora, Kaufland, Mega Image, etc ┼či ├«n benzin─âriile OMV.
Pentru detalii click aici

Audience view of your slideshow simple I will be perfectly honest and say that the first time I tried this app out, I wasn’t impressed

Neumann Key Account Management - Your Partner in Romania