Referinte

V├Âslauer – Apa mineral─â natural─â din Austria
╚Őntre anii 2006-2010 firma noastr─â, Neumann Key Account Management a reprezentat pe pia┼úa din Rom├ónia firma V├Âslauer Mineralwasser AG, lider de pia┼ú─â ├«n segmentul apelor minerale din Austria ╚Öi a introdus ├«n comer┼úul modern ╚Öi tradi┼úional o gam─â variat─â de produse din portofoliul V├Âslauer precum: V├Âslauer Sport, V├Âslauer Junior, V├Âslauer Baby, V├Âslauer Balance, V├Âslauer Biolimo, etc.


11

F. Krainer ÔÇô Mezeluri ╚Öi specialita┼úi din carne de porc din Styria, Austria
F. Krainer este o companie cu tradiţie din 1959 din Austria și este unul dintre principalii producători de mezeluri și specialiţăti din carne de porc de pe piaţa austriacă. Neumann Key Account Managment a lansat produsele F.Krainer pe piaţa din Romania și a introdus în comerţul modern atât specialitaţi austriece cât și produse clasice, pe gustul consumatorului român, la o calitate superioară.

11

Biesterfeld International ÔÇô Substan┼úe active ╚Öi materii prime pentru industria farmaceutic─â
Biesterfeld se numară printre cei mai mari comercianţi europeni de substanţe active și de materii prime pentru industria farmaceutică. Prin implicarea și suportul susţinut din partea firmei noastre, Neumann Key Account Management, Biesterfeld a ajuns lider de piaţă in România in domeniul substanţelor active pentru industria veterinară.


11

These proessaywriting.org/ teams will serve as in-house experts of sorts, tracking policy developments in a range of areas that nearly all federal programs must consider, at least to some extent

Neumann Key Account Management - Your Partner in Romania