Schlumberger

Schlumberger – Stil ╚Öi tradi┼úie din 1842 prin metoda tradi┼úional─â
Tradiţia Schlumberger

Cunoscut─â ├«nc─â din anul 1842 ca ÔÇ×┼×ampania Austriac─âÔÇÖÔÇÖ produs─â dup─â metoda tradi┼úional─â, Schlumberger devine ├«n 1862 cunoscut─â ┼či apreciat─â ┼či la curtea reginei Victoria a Angliei, iar ├«n secolul 19 societatea de rang vienez─â o consider─â b─âutura preferat─â a vremii. Schlumberger este ast─âzi o marc─â de renume ├«n toat─â Europa, fiind cunoscut faptul c─â vinul spumant Schlumberger este ob┼úinut prin metoda tradi┼úional─â, cu fermentare ├«n sticle ce se p─âstreaz─â ├«n rastele de lemn, cu o perioad─â de maturare de p├ón─â la 24 de luni, lucru ce confer─â gustul ┼či perlajul fin al acestei b─âuturi nobile.


Istoria Schlumberger

├Äntemeietorul companiei, Robert Schlumberger, n─âscut la Stuttgart, dar dus de destin ├«n Fran┼úa, ├«n regiunea Champagne, a devenit maestrul pivnicier la ,,Ruinart Pere et FilsÔÇŁ. Peste ani, Robert Schlumberger ajunge ├«n Austria, unde pune bazele viitoarei produc┼úii de vin spumant care-i poart─â numele, ob┼úinut dup─â metoda tradi┼úional─â av├ónd o perioad─â de maturare de p├ón─â la 24 de luni. De ce Schlumberger?

Pentru ,,ConnaisseurÔÇÖÔÇÖ este deajuns o scurt─â privire, pentru a descoperi secretul calit─â┼úii supreme, si anume punctul de cram─â marcat la baza fiec─ârei sticle de Schlumberger 0,75 L, garan┼úia celei mai ├«nalte calit─â┼úi. Premii interna┼úionale
Calitatea Schlumberger a fost recunoscut─â ┼či la concursurile interna┼úionale de vin din ├«ntreaga lume. Sortimentul Schlumberger Sparkling Brut a fost premiat cu medalia de aur la Wein Trophy din Berlin-Germania ├«n 2013, Schlumberger WHITE Secco a fost premiat cu medalia de aur la Beverage Testing Institute din Chicago-USA ├«n 2011, iar Schlumberger ROS├ë Secco a fost premiat cu medalia de aur la International Wine Contest Bucharest 2013 din Rom├ónia. Schlumberger se adreseaz─â tuturor consumatorilor care savureaza via┼úa, pun accent pe rafinament ╚Öi calitate. Schlumberger este vinul spumant ideal pentru orice aniversare, eveniment sau moment special din via┼úa noastr─â ╚Öi totodata cadoul perfect pentru orice ocazie. Brandul Schlumberger este prezent pe pia┼úa din Rom├ónia prin Neumann Key Account Management din anul 2009. Diferitele sortimente Schlumberger se g─âsesc ├«n marile re┼úele comerciale, ca de exemplu: Auchan, Carrefour, Kaufland, Selgros, etc ┼či ├«n benzin─âriile OMV. Pentru detalii click

Din grupul Schlumberger face in prezent parte și Hochriegl care este un brand cu tradiţie Vieneză din 1890, fiind furnizor la curtea împăratului Franz Josef. Hochriegl, păstrând tradiţia și calitatea remarcabilă, împreună cu vinul spumant Schlumberger este în topul vinurilor spumante din Austria. Mai nou, Hochriegl a lansat pe piaţa din Austria gama de vinuri Frizzante 8, un vin perlat de înalta calitate în patru sortimente: Hochriegl Frizzante 8, Hochriegl Frizzante 8 Muscato, Hochriegl Frizzante 8 PINK Hugo și Hochriegl Frizzante 8 PINK Grapefruit. Pentru detalii click.

Neumann Key Account Management - Your Partner in Romania